اصول تغذیه(1)

- معرفی گروه های غذایی و الگوی مصرف هنگام استفاده از آنها
- نکات پخت غذاها و روغن های مخصوص طبخ
- تغذیه بزرگسالان(دوران جوانی و بزرگسالی)
- اصول تغذیه در زنان سالم
- اصول تغذیه در مردان سالم
- فعالیت بدنی لازم برای سلامت مردان و زنان
- انواع بیماری های واگیردار و غیر واگیردار
- اختلالات ناشی از کمبود مواد غذایی (ویتامین ها-ریزمغذی ها)
- اصلاح الگوی مصرف(چربی-شکر-روغن-نمک)
- تغذیه در بحران های زندگی(سنین مختلف)
- توصیه های تغذیه ای در بیماری هایی مثل دیابت،فشارخون،چربی خون،اضافه وزن و چاقی،سرطان و ...)